ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  Ενημέρωση για την Επεξεργασία Δεδομένων σας και τα Δικαιώματα σας Με την εγγραφή σας στο NOUSletter του ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΖΩΗΣ, παρέχετε, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7 και 9 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (Γ.Κ.Π.Δ. /Ε.Ε. 679/2016) και την εφαρμοστέα εθνική νομοθεσία τη ρητή συγκατάθεσή σας στην ΚοινΣΕπ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ («ο φορέας») που εδρεύει στην Περίσσα, ΤΘ 70, Θήρα 84700, Κυκλάδες, και αποδέχεστε την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων.

  Για την εγγραφή σας στο NOUSletter του ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΖΩΗΣ, ο φορέας διατηρεί μόνο την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση, προκειμένου να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες εξελίξεις στους τομείς που δραστηριοποιείται το ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ. Ενδέχεται ο φορέας να διαβιβάσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση σε συνεργαζόμενη εταιρία, στην οποία έχει αναθέσει την ηλεκτρονική αποστολή των ενημερώσεων.

  Καθίσταται σαφές ότι έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα δικαιώματά σας, όπως αυτά ισχύουν υπό τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων (Ε.Ε. 679/2016) και στην εφαρμοστέα εθνική νομοθεσία ως υποκείμενο των δεδομένων αναφέρονται στην Πολιτική Ασφαλείας της ΚοινΣΕπ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ ΚοινΣΕπ
  Εκπαίδευση & Κατάρτιση, Συμβουλευτική, Έρευνα, Ινστιτούτα-Δίκτυα, Εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής

  Για να ενημερώνεστε μέσω του ΝουςLetter του Αλφάβητου Ζωής