ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΒΙΟΝΟΗΣΥΣ ολιστικες διαχειριστικες υπηρεσιες μ.επε

Ιδρυτικά στοιχεία
Σκοποί Εταιρίας
Φορολογικά στοιχεία
COMPANY DATA
Τρόποι Πληρωμής
Τραπεζική Κατάθεση
Λογαριασμοί EUROBANK

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

1Σε Ιδιώτες, που αναζητούν οργανωμένες και καλά σχεδια-σμένες ευκαιρίες βιωματικής μάθησης για αυτογνωσία και αυτοβελτίωση, ανάπτυξη προσωπικότητας και για εύρεση λύσεων σε κρίσιμα θέματα της ζωής. Μπορούν να λάβουν εξατομικευμένη συμβουλευτική Coaching, να συμμετάσχουν σε εργαστήρια και σε σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης Essence Leadership να επιμορφωθούν στη Συστημική Σκέψη & Πράξη, τον NLP και να βιώσουν την εμπειρία της Συστημικής Αναπαράστασης, ως αρωγή για Λύσεις Ζωής.

2Σε Επαγγελματίες, που αναζητούν απόλυτα σύγχρονες μετεκπαιδεύσεις, για την απόκτηση νέων τεχνικών δεξιοτήτων στη Συμβουλευτική, την Αρωγή, τη Φαινομενολογία των Ανθρωπίνων Συστημάτων, με έμφαση στην οικογένεια και εργασία, και στην Υπερπροσωπική Ψυχολογία & Έρευνα. Στα προγράμματά μας ως μέλη είναι ιατροί, ψυχοθεραπευτές, σύμβουλοι ψυχικής υγείας και εναλλακτικοί θεραπευτές, ομοιοπαθητικοί, κοινωνικοί λειτουργοί, εκπαιδευτικοί, σύμβουλοι επιχειρήσεων, στελέχη, coaches κ.ά.

Στρατηγικός μας στόχος πλέον, μετά από 15 χρόνια ενεργούς παρουσίας στο χώρο της προσωπικής & επαγγελματικής ανάπτυξης, είναι να συμβάλλουμε δυναμικά, ώστε οι επαγγελματίες των ανθρωπιστικών υπηρεσιών και του μάνατζμεντ να ενσωματώσουν μοντέλα Συστημικής Σκέψης & Πράξης. Επίσης, να αναπτύξουμε εκπαιδευτικές υπηρεσίες και προϊόντα στoυς τομείς της Υπερπροσωπικής Ψυχολογίας & Έρευνας, αξιοποιώντας τον τόπο και την πνευματική μας κληρονομιά. – Νίκος Μ. Βαγιακάκος, Εκπαιδευτής & Σύμβουλος Συστημικής Ανάπτυξης

2800
Μέλη Σεμιναρίων
340
Εκπ/κά Θέματα
7410
Σελίδες Βιβλίων
102
Προγράμματα