“ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ 5ης ΕΠΟΧΗΣ”

D. P. Georges

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

  • ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ
  • Μτφ: Δ. Τσίτος, Α. Ευθυμιάδου
  • ISBN: 978-960-9415-03-3
  • Κωδ: ΑΥΑ-01
  • Παρούσα Έκδοση:
  • Διαστάσεις: 13.5 Χ 21.5
  • Σελίδες: 196
  • E-Book version: ΝΑΙ
  • Osdelnet Βάση Εκδόσεων
  • Biblionet

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ

Καλωσορίσατε στο Ναό της Άγνοιας!

Με τα μυστηριακά αυτά λόγια υποδέχεται μια ομάδα Δυτικών μελετητών της αυτοανάπτυξης, ο Ασιάτης εισηγητής ενός βιωματικού σεμιναριακού προγράμματος στον Επίγειο Παράδεισο της Μπανγκόκ. Απογοητευμένοι από την έλλειψη κατεύθυνσης που μαστίζει την εποχή μας, οι συμμετέχοντες μελετητές μένουν επτά μέρες κρεμασμένοι από τα χείλη του Ασιάτη, μαθαίνοντας τα Επτά Μυστικά του Λωτού, με φόντο εξωτικές και ερωτικές εμπειρίες στο πολύχρωμο μωσαϊκό της Ταϋλάνδης. Τα Μυστικά αποκαλύπτονται ένα-ένα, καθώς ξεδιπλώνονται οι μέρες αφιερωμένες στα επτά χρώματα της ίριδας.

Συζητούνται έννοιες, όπως Νουσώμα, Γλωσσοδύναμη, Κυρίαρχη Οντότητα, ο Μύθος της Αποτυχίας, Νευρογλωσσικός και Χρονογραμμικός Προγραμματισμός, Επιλογή φτώχειας, Ψυχουργοί, Πνεύμα του Ωμέγα.

Οι μελετητές φεύγουν από την Μπανγκόκ με την πεποίθηση πως έχουν αποκτήσει τέτοια γνώση με την οποία θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του 21ου Αιώνα.
Είναι όμως έτσι;

«Ελπίζω να απολαύσετε το βιβλίο αυτό σαν μυθιστόρημα, εξετάζοντας ταυτόχρονα ενδιαφέρουσες έννοιες, μεθόδους και πρακτικές εφαρμογές αυτο-ανάπτυξης. Αλλά καλό θα είναι να έχετε χρόνο, όταν το πιάσετε στα χέρια σας, γιατί μάλλον θα είναι δύσκολο να το αφήσετε πριν το τέλος του!»
Dale E. Truax, Πρόεδρος της Blanchard International


D. PATRICK GEORGES
Μετά από 20 χρόνια, ως διεθνές στέλεχος management και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού της πολυεθνικής Mobil Oil Corporation, και ταξιδεύοντας συνεχώς μεταξύ Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και ΗΠΑ, ο γεννημένος στην Ελλάδα Δημήτρης Patrick Τζωρτζίδης εγκαταστάθηκε τελικά στο Σαν Ντιέγκο της Νότιας Καλιφόρνιας. Εκεί, από το 1992 δίδαξε μάνατζμεντ, ως Επίκουρος Καθηγητής στο National University και ίδρυσε την εταιρεία La Costa Consultants Inc. της οποίας υπήρξε Πρόεδρος. Έχει συγγράψει αρκετά βιβλία και άρθρα και είναι συνδημιουργός του Synolic Model πάνω στη σύγχρονη ανάπτυξη των ανθρωπίνων πόρων μιας επιχείρησης. Με τη λογοτεχνική γραφή ασχολήθηκε από παλιά, ως ο πρώτος μεταφραστής της «Γραμμικής Γραφής Β’» του Τζων Τσάντγουικ και στη συνέχεια αναπτύσσοντας, ως συγγραφέας, την ιδιότυπη τεχνική μετάδοσης γνώσεων, προβληματισμών, θεωρητικών προσεγγίσεων και εννοιών, μέσω μιας σύγχρονης αφηγηματικής πλοκής – όπως λαμπρά έχουν κάνει προ πολλού οι Ιάπωνες: κρυμμένα δοκίμια μέσα σ’ ένα καθαρόαιμο μυθιστόρημα. Οι γνώσεις του στο μάνατζμεντ, τη σοφία της Ανατολής, την αρχαία ελληνική Φιλοσοφία και τις ανεπτυγμένες μεθόδους αυτοανάπτυξης, είναι εμφανείς στο βιβλίο αυτό.

ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ…

Ο συγγραφέας είναι μαέστρος στο καθρέφτισμα δικών μας εμπειριών προσωπικής ανάπτυξης!

Category :

Date : 10 Φεβ 2015

No Comments

Give a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.