Άνοιγμα Συνειδητότητας

Άνοιγμα Συνειδητότητας

Ο  Λωτός αποτελούσε ανέκαθεν ένα ισχυρό σύμβολο σύνδεσης με την “καθαρή συνειδητότητα”.

Το άνοιγμα των πετάλων του υποδηλώνει τη δυνατότητα του ανθρώπου να “ξυπνήσει από τη νύχτα” του και, καθώς οι αχτίνες του φωτός πέφτουν πάνω στο πολύτιμο υδάτινο στοιχείο – το στοιχείο που επικρατεί στον ανθρώπινο οργανισμό -, ο Λωτός ανοίγει σταδιακά τα υπέροχα πέταλά του…

Το βίντεο δημιουργήθηκε με time-lapsed λήψη, όπου στη διάρκεια μιάς πλήρους ημέρας, η κάμερα κατέγραφε ένα frame εικόνας ανά συγκεκριμένο αριθμό δευτερολέπτων. Με τον τρόπο αυτό, δημιουργείται μια κινούμενη εικόνα (το βίντεο) από χιλιάδες ακίνητες απεικονίσεις του ιδίου θέματος σε μια συνεχή χρονική αλληλοδιαδοχή. Αυτές όμως οι απεικονίσεις διαφέρουν απειροελάχιστα! Έτσι, βλέπουμε να “ανοίγουν” τα πέταλα γρήγορα, να “κινούνται” οι σκιάσεις από τα σύννεφα πάνω στο νερό, ή να συμβαίνουν διάφορες άλλες “αλλαγές” με ταχύ ρυθμό, σαν σε συνέχεια!

Αλήθεια… δεν είναι ανάλογη και η Υπερπροσωπική Προοπτική, ως προς τα φαινόμενα που συμβαίνουν;

  • Υπερύψωση, παρατήρηση, παρακολούθηση χωρίς αξιολογήσεις και ερμηνείες, ακινησία κατά την προσδοκία, σταθερή πρόθεση στη συμμετοχή. Και βέβαια, έχοντας μια …φυσική περιέργεια, να ανακαλύψουμε στην εξέλιξη των φαινομένων της ζωής, μια ξεχωριστή για εμάς σύνδεση με τη Γνώση, την Τάξη, και την Αγάπη!

No Comments

Give a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.