ΑΝΝΑ ΣΑΛΙΒΕΡΟΥ

About: ΑΝΝΑ ΣΑΛΙΒΕΡΟΥ

  • Role : Διαχειρίστρια Αλφάβητου Ζωής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Υπεύθυνη Εκδόσεων
  • Website : https://alfabito-zois.tempurl.host
  • Experience : Οικογενειακή Συμβουλευτική (1995), Συστημική Φαινομενολογία (2008), NLP Coaching (2009)
  • Specialist in : Συστημική Αναπαράσταση, Συμβουλευτική Coaching, NLP, Χρωματο-Ψυχοδυναμική, Παιδοψυχολογία
Topics Handling
Course Name Lesson Name Complexity Length
ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ & ΠΡΑΞΗ | ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΣΠ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΣΠ Πρακτική 1200 mins
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΛΟΓΙΑΣ | Σπουδές ΕΣΑΗ-Α ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΣΣΑΗ-Α Πρακτική 1440 mins
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΛΟΓΙΑΣ | Σπουδές ΕΣΑΗ-Α ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΕΣΣΑΗ-Α Πρακτική 1800 mins
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ | Σπουδές ΕΣΑΗ-Β ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΕΣΣΑΗ-Β Πρακτική 2160 mins
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ | Σπουδές ΕΣΑΗ-Β ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΔΙΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΣΣΑΗ-Β Πρακτική 1440 mins
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΛΟΓΙΑΣ | Σπουδές ΕΣΑΗ-Α ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ Θεωρία & Άσκηση 480 mins

Η Άννα Π. Σαλιβέρου διευθύνει την ΒΙΟΝΟΗΣΥΣ ΕΠΕ, το φορέα διαχείρισης του Συστήματος Υπηρεσιών Αλφάβητο Ζωής®, συντονίζοντας την υποστήριξη των σεμιναρίων, εργαστηρίων και προγραμμάτων σπουδών. Ειδικεύεται στην εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη των εκπαιδευομένων, μέσω προσωπικών και ομαδικών συνεδριών, κύκλων διεποπτείας, και πειραματική έρευνα & ανάπτυξη στους τομείς της Συστημικής Φαινομενολογίας και της Αυτο-Ηγεσίας.

Έχει η ίδια εκπαιδευτεί (2008-2012) στη Συστημική Αναπαράσταση Hellinger (με τους J.R. Schneider, S. Schneider, B. Ulsamer, G. Dale, C. Palmgren, G. Baxa, A. Mahr, Ν. Βαγιακάκο) στην Ελλάδα και Σκανδιναβία, στον NLP (2010, Practitioner) και στη Συμβουλευτική Personal Coaching (με Ν. Βαγιακάκο, 2009, και στο Πανεπ. Αιγαίου, 2016-17). Το 2017 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Παιδοψυχολογίας & Παιδοψυχιατρικής του Πανεπ. Αιγαίου. Από το 2010 είναι βοηθός-συντονιστής στα διεθνή σεμινάρια Ηγεσίας και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Essence Leadership (Heart, Advance, Mastery, Relation) προς ιδιώτες και στελέχη επιχειρήσεων.

Η Άννα έχει επίσης ενεργό ρόλο στις Εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής®, ιδιαίτερα στον τομέα της διόρθωσης και γλωσσικής επιμέλειας των κειμένων προς έκδοση, έχοντας ειδικά εκπαιδευτεί στα αντίστοιχα εργαστήρια του ΕΚΕΒΙ (Ελληνικού Κέντρου Βιβλίου) με τον Δημήτρη Θάνα. Έχει συγγράψει το ευπώλητο βιβλίο “Γεύσεις Αγάπης στην Καλντέρα του Χρόνου”, όπου καταγράφει την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου της, Σαντορίνης, στη μαγειρική. Τέλος, έχει την ευθύνη των αδελφών εκδόσεων “Βιονόησις” με στόχο την κυκλοφορία ποιοτικών μελετών και δοκιμίων σύγχρονης σκέψης.

Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία, την οποία έχει ασκήσει σε ραδιοφωνικό μέσο.

Comment ( 1 )

  • Papadopoulou.eugenia

    Τα κυριότερα προσόντα της Άννας , εκτός βέβαια των γνωστικών της , είναι η καθαρή της ματιά, η ζεστή της καρδιά και η τεράστια αγκαλιά που προσφέρει με πολύ πολύ αγάπη. Η Αννούλα μου είναι φώς, καθάριο ΦΩΣ.

Give a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.