ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ | Σπουδές ΕΣΑΗ-Β

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ | Σπουδές ΕΣΑΗ-Β

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ | Σπουδές ΕΣΑΗ-Β

Επαγγελματικές Σπουδές Συστημικής Αναπαράστασης Hellinger > ΕΣΣΑΗ-Β

Μέλη του Προγράμματος ΕΣΣΑΗ-Β είναι ψυχίατροι, ομοιοπαθητικοί, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, σύμβουλοι ψυχικής υγείας, συμπληρωματικοί θεραπευτές, επαγγελματίες αρωγοί, σύμβουλοι coaching, και εκπαιδευτικοί. Επίσης, απόφοιτοι εκπαιδεύσεων Συστημικής Αναπαράστασης, από άλλους φορείς. Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η πιστοποίηση από το Πρόγραμμα Σπουδών ΕΣΣΑΗ-Α.

Κάθε Σύνοδος κτίζει με το θεματολόγιό της και την εκτεταμένη πρακτική της, την ικανότητα του εκπαιδευομένου να συντονίσει την Εργασία Συστημικής Αναπαράστασης σε περιβάλλον ομάδας, εργαστηρίου ή σεμιναρίου. Το ΕΣΣΑΗ-Β διαρκεί συνολικά 180 εκπαιδευτικές ώρες, σε 12 Τεχνικές Εκπαιδευτικές Ημέρες, 6 Συνεδρίες Διεποπτείας,  6 Συνεδρίες Εποπτείας, Έρευνα & Μελέτη, και ατομικό Project Πιστοποίησης. Συντονίζεται από τον εκπαιδευτή και σύμβουλο Νίκο Μ. Βαγιακάκο, με τη συμμετοχή ειδικών κατά περίπτωση εκπαιδευτών.

Η Τέχνη της Συστηµικής Αναπαράστασης στην Πράξη
Οι Εκπαιδευτικοί Στόχοι: Τι Μαθαίνουμε?
Προσωπική Ανάπτυξη και Νέες Εμπειρίες Κορυφής
Κατάρτιση σε 6 Βήματα και Πιστοποίηση
Το Εκπαιδευτικό Υλικό του Προγράμματος
Τα δίδακτρα του Προγράμματος ΕΣΣΑΗ-Β
Ημερομηνίες διεξαγωγής του ΕΣΣΑΗ-Β

Lessons

  1. Βασικές φαινομενολογικές παρατηρήσεις κατά την Αναπαράσταση, εργαζόμενοι με το Ειδήμον Πεδίο, οι Κινήσεις κατά την Αναπαράσταση, οι επιδράσεις του Δεσμού και του Ανήκειν στην Ατομικότητα.
  2. Γενική Μέθοδος συντονισμού Συστημικής Αναπαράστασης, Ειδικές Τεχνικές στην εργασία Πεδίου, η Μετουσίωση του Παρόντος, το Συστημικό Αίτημα, οι Συστημικές Φράσεις, διαχείριση Εκπροσώπων.
  3. Διαχείριση της Ομαδικής Εμπειρίας κατά την Αναπαράσταση και της Εμπειρίας Πελάτη, Αναπαραστάσεις βάσει Κινήσεων του Πνεύματος, Τεχνικές Ολοκλήρωσης, Σύνδεση με τα Γεγονότα, επεξεργασία Ευρημάτων.
  4. Συνεδρία Εποπτείας αποφοίτων Σπουδών Συστημικής Αναπαράστασης, ανοικτή σε επαγγελματίες αρωγούς, για εξέταση θεμάτων πελατών και διερεύνηση τρόπων ενσωμάτωσης ή εφαρμογής συστημικών τεχνικών.

No Comments

Give a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Teachers