ΥΠΕΡΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ | Σπουδές TREE-1

ΥΠΕΡΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ | Σπουδές TREE-1
Featured

ΥΠΕΡΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ | Σπουδές TREE-1

Εκπαίδευση στην Υπερπροσωπική Ψυχολογία

Transpersonal Psychology Education

Γιατί Εκπαίδευση στο Υπερπροσωπικό | Why Adult Transpersonal Education
Γνώση περί του Σώματος | Body literacy
Γνώση περί των Συναισθημάτων | Emotional literacy
Γνώση περί του Νου | Mind literacy
Για εμάς, όλα τα προηγούμενα αποκτούν μια εντελώς νέα προοπτική και νέα ποιότητα, όταν εξετάζονται από τη σκοπιά του θεμελιώδους χαρακτήρα της Συνειδητότητας, αφού μιλάμε για ανθρώπους. Με τον τρόπο αυτό, συμπληρώνεται η ίδια η έννοια της Εκπαίδευσης Ενηλίκων με την παραδοχή, ότι η Πνευματικότητα (εννοώντας, την αγάπη και φροντίδα, την αφοσίωση σε υψηλώτερες αρχές ή σε κάτι υπεράνω του εαυτού μας, την αναζήτηση της ψυχής και της ουσίας) είναι ένα πολύτιμο μέρος της Ταυτότητάς μας. Η πνευματική μας ταυτότητα έχει να κάνει κυρίως με εμάς ως Συνειδητά όντα. Γι’ αυτό, θεωρούμε πολύτιμη τη Γνώση περί της Συνειδητότητας. – Δρ. Βίτορ Ροντρίγκες, Διευθυντής Σπουδών
To us, all of the preceding gets a new perspective and a new quality when it is done from the perspective of the fundamental character of Consciousness when we talk about humans. This in turn completes the scenario of Adult Education with the idea that Spirituality (meaning, love and care, the dedication to higher values or something above ourselves, the quest for our soul and essence) is a precious part of our Identity. Our spiritual identity is mostly about who we are as Conscious beings. Therefore, we treasure Consciousness literacy. – Vitor Rodrigues, PhD, Program Director
Γνώση περί της Συνειδητότητας
Consciousness literacy

[rev_slider tree_1_modules]


<<<<<  Περιηγηθείτε στις 7 Ενότητες του Προγράμματος TREE-1 πάνω στην Υπερπροσωπική Ψυχολογία. Επιλέγοντας κάποια εικόνα, μεταβαίνετε στο αντίστοιχο Θεματολόγιο.

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας και δείτε με την ησυχία σας, την αναλυτική παρουσίαση του Προγράμματος TREE-1 και του Θεματολογίου σε Powerpoint. Πατήστε το παρακάτω πεδίο:

TREE-1 Presentation Show 2016

Lessons

  1. Γενική θεώρηση της Ανάπτυξης του Ανθρώπου, ανάπτυξη της Συνειδητότητας και της προσωπικής Ταυτότητας από την υπερπροσωπική οπτική, ο Διαλογισμός και η Χαλάρωση σαν εργαλεία διαχείρισης της ανάπτυξης.
  2. Η αλληλεπίδραση νου και σώματος, η σωματική κίνηση, έκσταση, και αναπνοή. Το σώμα σε ασθένεια και σε υγεία, συγκινήσεις, διαχείριση συναισθημάτων και σωματικής ενέργειας, η καλλιέργεια της ευτυχίας.
  3. Εστίαση, ενάργεια, αυτο-παρατήρηση, καθαρότητα, σιωπή του νου, η μνήμη, οι έννοιες και ο μηχανισμός του νου για τη νόηση, απόσπαση, ταύτιση, στρώματα προσωπικής ταυτότητας, υπερπροσωπική ταυτότητα.
  4. Η Υπερπροσωπική Συμβουλευτική και η Ψυχοθεραπεία, και πώς μπορεί να αναπτυχθεί μια προσωπική ή/και επαγγελματική προοπτική εξέλιξης, επιλέγοντας να εργαστούμε με τα κατάλληλα υπερπροσωπικά πεδία. Η Υπερπροσωπική Έρευνα: χρονική προβολή και εργασία διαμεσότητας μεταξύ παρελθόντος και παρόντος για αλλαγή του μέλλοντος.

No Comments

Give a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Teachers